Opzetgemak

Vlak en ruig terrein

De iCamp is zo licht van gewicht dat u hem met de hand op precies de juiste plek zet. Een mover heeft u voor het gewicht niet nodig. Wilt u toch een mover? Vraag ernaar bij uw dealer.
Met de vier hoeksteunen kunt u de iCamp waterpas zetten. Een waterpas zit op de dissel gemonteerd. Op vlak terrein heeft u de iCamp doorgaans iets sneller horizontaal staan dan in een ruigere omgeving waar de grond ongelijk kan zijn. Eenmaal klaar haalt u de borging van het dak los en gebruikt u de afstandsbediening om het dak omhoog te brengen. Zodra het Ten Cate tentdoek strak gespannen staat, is het opzetten gereed. Dit duurt 28 seconden.

Afstandsbediening voor het dak

Eenmaal op de kampeerplaats aangekomen kunt u de iCamp, vanwege zijn lichte gewicht, gemakkelijk op z’n plek zetten. Vervolgens neemt u de afstandsbediening en laat u het dak elektrisch omhoog gaan tot stahoogte. De kasten, aan het dak bevestigd, ontvouwen zich vanzelf en de iCamp is klaar voor gebruik.

Afstandsbediening van de iCamp
Afstandsbediening voor het dak van de iCamp

Fijne voorluifel

Met een voorluifel kunt u de ruimte flink uitbreiden. De bijbehorende zijpanelen zorgen voor extra beschutting waardoor het nog aangenamer vertoeven is. Met een aantal extra onderdelen kunt u de voorluifel vervolgens eenvoudig omtoveren tot een voortent. Die extra onderdelen bestaan uit twee los van elkaar ritsbare voorpanelen, een ‘terrasstang’ en een grondzeil. Als u de voorluifel of voortent monteert, kunt u deze op heuphoogte, als het dak nog ’dicht’ zit, in de rail aan het dak schuiven. Als het dak dan omhoog gaat, zit de luifel of tent gelijk op z’n plek. Met slechts een paar stokken staat die in enkele seconden mooi strak aan de iCamp. De luifel en genoemde onderdelen zijn als asseccoires verkrijgbaar.

Binnen of buiten koken

De keuken kunt u binnen gebruiken en buiten. Binnen haalt u een luikje eraf en u kunt beginnen met koken. Buiten koken? U doet buiten het deurtje open en trekt de keuken naar buiten. Om de keuken te ondersteunen kunt u met één hand de ondersteuning aanbrengen. De steun in de houder plaatsen, een paar keer de steun inknijpen en klaar!

Handige kastjes

De kastjes aan het plafond van de iCamp ontvouwen zich tot ruime opbergkasten zodra het dak omhoog is. De kast boven de keuken is 1,15 meter lang, 40 centimeter diep en 36centimeter hoog met twee lagen in de kast. Een extra hangkast, half zo groot, is recht tegenover de ingang optioneel verkrijgbaar. Net als een staande kast voor in de voortent. De kasten zijn volledig opvouwbaar, en kenmerken zich door gebruiksvriendelijkheid.

 

Print deze pagina