Kampeergemak

Hollandse maaltijd

De keuken is standaard inbegrepen. Daarin zit een klein spoelbakje, een kraan met waterpomp, een koelkist (Mobicool 40l) met compressor (tot -15 °C) en een 4-pits gastoestel. Het gastoestel heeft sterke brander waarmee u een hele Hollandse maaltijd kunt bereiden. U kunt bij de iCamp lekker buiten staan koken. U hoeft niet in de caravanruimte van +30 graden te staan.
Onder de keuken zit een led omgevingslampje, dat op een zwoele zomerse avond genoeg licht geeft om gezellig een wijntje te drinken.

Veel opbergplaatsen

Als de keuken is uitgetrokken, ontstaat er op de plek waar de keuken in de iCamp zat een grote ruimte om spullen op te bergen. Let op dat u de spullen er weer uit haalt als u de keuken aan het eind van de vakantie terug schuift. Voorin bevindt zich de disselruimte die binnen in de iCamp is te bereiken via twee luiken. Tevens zit er een service disselluik aan de buitenkant om in de disselbak te komen. Eventueel kan er optioneel aan de andere zijde ook een disselluik worden gemonteerd. Via het extra brede serviceluik kunt u aan de buitenkant de campingtafel en -stoelen in de bergruimte schuiven. Die legt men vaak binnen op het bed bij het inpakken, maar dat is bij de iCamp dus niet nodig.

’s Nachts er eventjes uit

Er zijn twee slaapgedeelten. Het grote tweepersoonsbed van 1,62 bij 2,0 meter is in lengterichting geplaatst. Hierdoor kun je via het voeteneind het bed uit, en hoeft degene die het verst weg ligt niet eerst over de ander heen te kruipen, zoals dat bij een bed in de breedterichting wel het geval is. Het andere bed is maximaal 1,97 bij 1,10 meter. De extra lengte is mogelijk door een uitbouw in het tentdoek. Een volwassene en een kind of twee kinderen kunnen hier gemakkelijk liggen.

Tafel en bed

De twee tafeltjes zijn een product van het merk Zwaardvis. Een gerenommeerd bedrijf in de jachtenbouw. De tafeltjes haalt u met één klik los. De tafelbladen dienen vervolgens als gedeelte van
het bed. Twee bijgeleverde kussens erop en klaar is het bed.

Lekker luchtig

De iCamp heeft veel ventilatiemogelijkheden. Het Ten Cate tentdoek tussen het dak en de body is volledig zichtdicht af te sluiten. De hele entree zijkant is in zijn geheel open te maken en op te rollen tot aan het dak. Hierdoor ontstaat een prettige open ruimte naar de voortent/luifel. Voor de nacht kunt u dit hele vlak openlaten en afsluiten met een antimuggen doek. Aan de andere zijde kunt u ook het raam oprollen en alleen het muskietengaas neerlaten. Lekker luchtig als het warm is.

Kopje koffie?

De iCamp is uitgerust met drie stopcontacten die ieder weer twee USB aansluitingen hebben. In totaal zijn er dus zes USB aansluitingen. Daar kunt u uw tablet en telefoon eenvoudig opladen, en houdt u de stopcontacten vrij om bijvoorbeeld het koffie apparaat op aan te sluiten.

Print deze pagina